uFeel.me
ОБИЧАХ ТЕ А СЕГА ТЕ МРАЗЯ
Автор: ivoni,  31 март 2011 г. в 19:19 ч.
прочити: 206
Преди обичах те а сега толкова те мразя.
Обичах те но ти накараме от болка аз да лазя.
Разруши живота ми като бурна стихия,
а някога ти бях и скъпа и нежна и мила.

Ти си мислиш че пак ще те приема някой ден.
Мислиш си че след всичко пак ще си с мен.
Ти сбърка много че с мен се подигра
и остави след себе си лъжа след лъжа.

Вземи лъжите си гадни и безкрайни.
На друга се усмихвай с тез очи омайни.
Всичко твое ще мачкам и газя
защото те обичах а сега те мразя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me