uFeel.me
ОБИЧ В ЕДНА СЪЛЗА
Автор: avliga,  5 юли 2009 г. в 17:00 ч.
прочити: 314
Стига обич! Стига сълзи!

Погледни слънцето в моите очи!

Остани при нея! Мене забрави!

Повече не говори...



Аз съм другата -

бленуваната, жадувана жена!

По жарава стъпвах до сега...

Омагьосвана от обич и лъжа...



Стига обич! Стига лъжи!

Сърцето ми в облак се скри...

Моите сини очи забрави!

Обичта в една сълза събери...



Вили Карагьозова

30.06.2008г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me