uFeel.me
*О*
Автор: zorry,  8 януари 2010 г. в 01:32 ч.
прочити: 366
Отхвърлени одежди,
       осъмнало отклонение,
отново опит
       за опасно откровение.
Опознаващи огъня,
       опарени,обезумели,
след откъс опиянение
       очаквания отлетели...
Открадната обич,
       откриватели ожаднели,
облаци отнесени
       или отровно охладнели?
Остатъци огорчение,
       образи отдалечени,
отронен отговор,
       очи озадачени...
онемяло отражение,
       ослепяло огледало,
обсебващо отдаване,
       обещание остаряло...
Откога?Откъде?Обратно!
       Остани!
              Не отричай!
Обляна,окована,окрилена
       от огън,
              аз още обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me