uFeel.me
О Щ Е
Автор: CHAR,  20 декември 2008 г. в 15:02 ч.
прочити: 514







 

когато те помисля
плача
усмивката дори
ме заболява
гласът ти отмалява ме
а устните ти ме попиват
като химера във пустиня
премалял и жадно стенещ
още


как ли ме усещаш
като заповед
или молба
като болка
или просто разказ
за неравностойностна любов
за любовта в един живот
и за един живот
отдаден на една жена
а не на любовта самата
още


съзирам те
настръхвам
знам
това е краят
пусни ме
или си иди
аз го желая
но не мога
ти нямаш сили повече
да търсиш нещо
което никога
не е било във теб


когато те помисля
плача винаги
и споменавам Бога

 

 

 

 

 

 

 


ЧАР, още

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me