uFeel.me
О, ЛЮБОВ...
Автор: love_twiSter,  16 февруари 2009 г. в 11:28 ч.
прочити: 840

Колко ли пъти подминах те днес,
а срещаше ти ме с надежда в очи,
жаркост че липсва на моя адрес,
и с вяра, че твойта за мен си личи?

Мислиш си, може би, вече дори,
игра че забавна намирам в това!
Гаснеш, навярно, до ранни зори,
отново нашепвайки двете слова!

Вярата своя за миг не губи!
Отдавна те търся в тълпата лица.
Чакаш обаче ли, няма, уви,
и утре да слеем пламтящи сърца!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me