uFeel.me
Нямаш нужда от мен
Автор: sanq,  7 декември 2009 г. в 13:43 ч.
прочити: 454

Нямаш нужда от мен, от мечтите ми -

бягай от такава жена.

Болка само във дните ти -

болка и самота.

 

Нямаш нужда от думи излишни.

„Запуши си ушите\".

Те са същите като предишните -

празни и дяволити.

 

Имаш нужда от устни горещи,

от ръце дето могат да милват.

От любов, безгрешна и нежна.

От тази, която да те обича.

 

Не от мен имаш нужда, да знаеш.

Не от мен - аз съм дявол.

Аз съм буря, стихия и ярост.

Но пък точно за това ме желаеш.

 

07.12.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me