uFeel.me
Нямам право
Автор: sanq,  27 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 353

Нямам право на твоята обич,

нямам право да бъда обичана!

Нямам право да бъда щастлива,

имам право да страдам за всички!

 

Нямам думи за всичко което,

причинихме взаимно на всеки!

Нямам сили да хвана пътека

по която те няма до мене!

 

Нямам въздух, да дишам не мога!

Нямам щастие, поглед, усмивка!

Нямам нищо и всичко е празно!

Нямам теб и това ме убива!

 

21.03.2008г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me