uFeel.me
Нямам право
Автор: Cruel Beauty,  10 септември 2011 г. в 22:33 ч.
прочити: 276
Нямам право да те лъжа, 

защото си невинен,а аз не знам какво искам...

Преди да се изясня със себе си,

как да ти предложа сърцето си?

Искам да ти се доверя,но ми е адски трудно,

а да те лъжа нямам право!
 
Харесва ми искреността  и притеснението ти даже :) 

Невинност лъха от теб  и искам да ти подаря сърцето си,

защото го заслужаваш!

И двамата сме страдали много и е време да се отърсим 

от болката и да продължим напред,

да изпитаме нещо силно и истинско,

изпепеляваща любов, която да върне щастието в очите ни...
 
да ни разтърси изцяло...

Искам да ти се отдам до край, без лъжи, без заблуди...

не искам да съм причината да страдаш и няма да бъда!

Ще бъда истинска за последен път! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me