uFeel.me
Нямам право
Автор: istinska,  30 юни 2011 г. в 22:17 ч.
прочити: 214

Грешни мисли не ме оставят на мира
и не мога да заспя.
За твоите устни да мисля не спирам
и усещам диханието на греха.

Но нямам право за теб да мечтая -
ти ме искаш, но само през нощта.
Влюбих се, но как да ти призная -
не се бяхме разбрали така.

Ти на друга си обречен -
зная много добре-
Молиш ме да не те обичам,
не искаш да разбиеш сърцето ми на две.

Но сърцето ми в теб се влюби,
макар да няма бъдеще за нас.
Не нея, а мен люби -
как да ти го кажа, като нямам право на глас.

Нямам право да те ревнувам -
аз от другите жени.
И не мога да те чакам и за теб да тъгувам -
с мен си само, когато поискаш ти.

Нямам право да те искам,
нито да те търся през деня.
Болка една сърцето ми притиска -
нямам с кого да споделя...

Боли ме и когато ме целуваш -
плача, а ти не знаеш защо.
Теб мога само да сънувам и
нямам право на друго, каквото и да било.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me