uFeel.me
Няма я любовта
Автор: mitu,  14 януари 2009 г. в 22:07 ч.
прочити: 291

Мразиш ме нали? Да...

виждам го в твоите очи,

но не те мразя аз... все още

помня всичко между нас!

 

Писна ти от мен, нали?

Е бъди спокоен съсипа

всичките ми мечти

и отново остави ми само сълзи.

 

Не плачеш ти... Да всичко

продължава все пак,нали?

Не страдаш ти... за теб

всичко беше като игра!

 

Просто една игра... но за 

мен е една съсипана мечта

всичко свърши сега

няма я любовта...

 

Няма вече нищо

между нас...

Всичко свърши

в този проклет час...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me