uFeel.me
Няма връщане назад
Автор: Cveteto,  12 февруари 2009 г. в 12:55 ч.
прочити: 421

В огън горях
и меч ме прониза.
На студ оцелях
даже без риза.

Но теб те видях
и сърцето ми спря,
а щом те обикнах
то се разпиля.

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me