uFeel.me
Няма връщане назад
Автор: Malkata_Prashinka.9,  4 март 2013 г. в 06:58 ч.
прочити: 204
Не искам да заспя, защото те усещам,
ръцете ти са тук, горят по мен.
Очите ми, очите ти посрещат,
забравили отдавна вече сън.
Сърцето ми трепери и те моли,
не се отделяй от обятията миза миг дори.
Магията ти с устни ще намеря,
желая те погубващо...боли..
Обичам те, усмихвам се щастлива,
в душата ми си, в най-красивият и стих,
преплитащ думите в безбройни нишки живи,
уханието ти отнася моят дъх.
Сърцето ми рисува, пише, ниже,
вълшебна огърлица от любов,
изгубих се отдавна в нежността ти...
Прекрачих вечността и няма връщане назад.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me