uFeel.me
Няма те
Автор: beibi,  15 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 598
Няма те,сърцето ми крещи,
няма те,празнотата никой
не ще замени.

Няма те,не чувам топлия
ти глас как сладко,сладко
шептеше обичам те аз.

Няма те,замина......
а исках да ти кажа
толкова неща,гордостта ми,
ах тази гордост,тя наделя.

Няма те,
как сама да продължа,
няма те,
как живота си да подредя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me