uFeel.me
Няма те до мен
Автор: obi4ana_madama,  4 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 360
Няма те до мен и се чувствам така сякаш съм болна от неизлечима болест наречена ЛЮБОВ!
Няма те до мен, но си в сърцето ми!
Няма те до мен, но си постоянно в мислите ми!
Няма те до мен и страшно много ми липсваш!
Няма те до мен и не мога да живея без теб!
Няма те до мен и се чувствам така сякаш съм болна от неизлечима болест наречена ЛЮБОВ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me