uFeel.me
Няма ме в сърцето ти...
Автор: BeH,  17 юли 2010 г. в 20:44 ч.
прочити: 332

Няма ме в сърцето ти....

Празна стая, със безброй стени
и няма никъде врата...
Стоя заключен, изоставен
сам, със свойта самота...

Прозорци, хиляди...безчет...
проектират образа ти в мен.
А аз рисувам го с ръце
в безмълвното пространство...

Оглеждам се в гигантско огледало
но образ няма, само спомен...
Ярък, сладък спомен,
че сърцето не напразно е туптяло...

Лунен лъч промъква се през процеп,
рисува образа от звезден прах...
Втурвам се аз в миг да те прегърна,
но прегръщам само ледения мрак...

И пак съм сам,
заобиколен от облаци тъга...
И тичам от прозорец на прозорец,
и не спирам да повтарям, да крещя:

\"Да, обичам те!
Искам с тебе да пребъда,
да остарея и умра
щастлив от своята съдба!\"

Векове по-късно се оглеждам,
образа бленуван пак съзирам...
там някъде до някаква стена...
и тичам... но само студ намирам...

Пак в стаята съм сам...

Няма ме в сърцето ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me