uFeel.me
Няма любов в сърцето на стаята
Автор: Melissa,  6 февруари 2009 г. в 12:23 ч.
прочити: 192


Няма любов в сърцето на стаята.
Нито ще я видиш,нито ще се върне.
Да,беше там с разпуснати коси
и протягаше ръце да ни прегърне.


Няма любов в сърцето на стаята,
в която през устите ни прошепна тя
че жива завинаги ще е омаята,
и ще умре с последната зора...


Няма любов в сърцето на стаята.
Тази стая в която те помня ясно.
В тази стая в която узря
нещо истинско, живо, злощастно.


Няма любов в сърцето на стаята.
И във хилядите несияйни слънца
А колко стаи има по тази земя
с пусти, овдовели и неми сърца...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me