uFeel.me
Няма ги вече
Автор: beibi,  7 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 464
Не,не ме съжалявай,
не протягай към мен
твоята студена ръка.
Остави,остави ме сама
във нощната тъма.

Не,не произнасяй пак,
че аз съм твоята съдба
да оставим тъжните думи
на студения вятър в нощта.

Няма ги вече сълзите,
празни са днес очите.
Няма ги вече мечтите,
празни останаха душите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me