uFeel.me
Няма да ти преча
Автор: sanq,  21 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 449
Аз няма да ти преча да решаваш!
Не е във правото ми - аз обичам...
Простила съм одавна и прощавам
Не бързай, просто няма да ти преча
Аз няма да те моля да оставаш,
дори душата ми да се разкъса!
Решението твое преценяваш
от тук нататък как ще носиш кръста!
Аз няма да се срина - обещавам
и няма след живота ти да тичам
Ако ме искаш тук при мен оставаш,
ако ли не опитвай нея да обичаш!
Ако си тръгнеш, няма да ти преча
живота си на ново да нареждаш,
но знай от този миг без мен оставаш
завинаги! и никаква надежда,
недей да търсиш да ме притежаваш!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me