uFeel.me
Няма да тъгувам
Автор: IARA,  25 май 2012 г. в 19:52 ч.
прочити: 180
Една надежда отлетяла, като птиче ято,
една любов неповторима и греховна,
ще мога ли отново да усетя дъх на лято,
щастливо да погледна, безусловно?

Изгубената си усмивка да намеря
в овехтелите, но скъпи спомени
и пак със теб да седна да вечерям
и дълго, дълго да говорим...

Изгубих те...! Изгубих всичко!
Но няма да тъгувам за артиста,
за ролята, прекрасно режисирана,
добрата ти игра, но толкова... цинична.

И образът, в началото величествен
облякъл се, като добрата фея
превърна се уви, в трагикомичен
сега не знам, да плача или да се смея...






 




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me