uFeel.me
Някой ден...
Автор: dizel4eto__f,  30 юли 2011 г. в 17:01 ч.
прочити: 297
И няма да е днес, а може би след години
и няма да мога отново да спра.
Няма да мога дъх да си поема
макар и сега да дишам... едва!

И дали ще те позная аз не знам
сред хиядите минаващи лица.
Може би ще ми се сториш непознат
както и сега...

И дали ще мога пак да те обичам
както в онзи миг когато не живях.
Когато всеки път за теб умирах
и бях дива, луда, страстна... БЯХ!

И няма ли да бъде твърде късно
да търсим топлината на двете си ръце,
когато може би ще са ни чужди
и вяра, и усмивка... и небе!

И дали ще спра някога да сънувам
черно-белите снимки с остарелия тъжен рефрен.
И ще боли все назад да пътувам
като погребан от звездите ден.

И знам, ще се събудиш някой ден
и ще поискаш отново да ме видиш.
Може би и името ми ще си спомниш 
... може би, но някой ден...! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me