uFeel.me
Някой ден
Автор: maska,  6 април 2011 г. в 16:20 ч.
прочити: 153
         Някой ден ще взема да отрежа
              опънатото здраво въже!
              Тогава асансьорът на чувствата
              ще полети към дъното на морето.
              И когато открия това място
              по пясъчното дъно,
              където риби и водорасли
              са набраздили твоето име -
              делфинът ще ме отнесе до сушата.
              Ти ще ме чакаш на брега...

             Но позволи ми да ти обясня всичко
             с езика на динозаврите. 
       

    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me