uFeel.me
Някой ден
Автор: beibi,  24 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 491
Тръгвам,
тихи стъпки на боси крака,
последен поглед,
изпълнен с огромна тъга
и свещ догаряща бавно в нощта.

Тръгван си тихо от съня ти
със надежда тлееща в мен,
заспалите чувства
да събудя някой ден.

Тръгвам си тихо на пръсти,
вратата затварям след мен,
сълзите не спират да капят,
тихо,ще се върна някой ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me