uFeel.me
Няколко мига
Автор: nella_gold,  2 декември 2010 г. в 21:45 ч.
прочити: 427
Няколко мига докосване.
Няколко мига вълшебни.
После – горчиво кафе.

Няколко мига сподавено.
Няколко мига – до после.
Няколко мига очакване.

Няколко мига... любов.
После – мнимо мълчание.
Няколко мига в повече.

Няколко мига любов.
Тази нощ това ми
вещаят звездите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me