uFeel.me
"Някога\"
Автор: kalliq,  17 декември 2009 г. в 19:29 ч.
прочити: 249

Някога ти беше всичко

и любов, и слънце, и море

и моя радост, болка - е мъничко

и безоблачно небе.



Някога аз исках да съм твоя,

да бъда твоя мъничка звезда

и светъл лъч на твоята особа

и нежна любеща жена.





Някога аз бях жената,

която ти обичаше безкрай,

която в нощите си чакал

и целуваше без свян.




Някога, но то приключи

и тръгнахме в света сами

всеки споменът си сключил

между тези четири стени.



Не съжалявам за тези моменти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me