uFeel.me
Някога...
Автор: Kaloian_noKing,  11 декември 2008 г. в 13:46 ч.
прочити: 364

Аз някога ще те целувам...

С най-пламенна своя страст.

Сега до лудост те ревнувам,

с повод и без повод - в аванс.

И някога с тебе ще танцувам,

до забрава... танго ли искаш или валс?

Някога... днес само те сънувам,

детайлите на бъдещето - „нас"

Аз имам те във всичките мечти

и искам те с мъжката си орисия.

Понякога сърцето ми от страх кърви,

че делят ни километри от пустиня.

И по луната оставих своите следи,

небе обходих звездите да събирам.

Колко искам най-ярко пътя да се освети

и най-бързо аз да го измина.

Някога... ще си до мене ти,

някога... до мене ще те имам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me