uFeel.me
Някога
Автор: Petrova_AHETA,  30 януари 2012 г. в 23:00 ч.
прочити: 227
Толкова скоро ли беше, а вече е минало?
Като сън и мечта, а може и двете...
Някога беше до мен, но в теб е загинало,
от омраза и злоба любовното цвете.

Като че ли вчера за първи път шепнахме,
нежни думи, които липсват сега.
Този ден вече е в моето минало,
Някога той беше моя мечта...

Това Някога, сега е вече никога!
И няма да се върне при мен.
Да мечтаеш за дните отминали,
 е да забравиш за предстоящият ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me