uFeel.me
Някога някъде ние
Автор: sandraaleksieva,  22 февруари 2013 г. в 09:29 ч.
прочити: 322

Някога някъде ние...
Любов, топлина и хармония.
Не смея дори да си спомня.
Остана ми само агония. 

Някога някъде ние...
Никога нищо за в бъдеще.
Оста̀ви да тлее и гние
всичко, което ни свързваше. 

Някога някъде ние...
Незавършена фраза остава.
Сърцето не спира да бие,
но глуха е тази октава. 

Някога някъде ние...
Ще бъде едно изречение.
Но в друга реалност се крие
красивото продължение...


2013 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me