uFeel.me
Някакво - никакво
Автор: Malita,  12 декември 2008 г. в 02:33 ч.
прочити: 423
Някакво - никакво, малко объркано
с теб ни преплете съдбата.
Ти си сериозният, аз - малко лудичка -
чудно получи се някак.
Никакво време - хора заети сме,
всеки дилеми решава различни.
Тези проблеми ни мъчат тъй здравата,
чак да си станем привични.
Крием се, търсим се, гоним се, бягаме -
ех, май че всичко било е за спорта.
Да, днес си вярваме, дори се привличаме...
а пък от утре - друми широки.
Някакво - никакво, малко объркано,
свойте капани поставя живота:
срещи, раздели, усмивки, тревоги...
Бягаме, гоним се, търсим се, крием се -
двама със теб тъй различни персони,
аз - малко лудичка, ти - уж сериозният,
вече години така се търкалят,
чудно получи се някак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me