uFeel.me
Някаква любов
Автор: maystormanol,  2 май 2009 г. в 21:33 ч.
прочити: 260
Не, няма да седна със теб на ракия.
И с теб да обърна една, две и три.
Не чакай на масата да се напия
и песни да пея до ранни зори.

Не, няма да мина със теб на червено
на втора, на трета, подал мръсна газ.
В уредбата няма да вие пак Рени.
В кварталната кръчма ще съмне без нас.

И няма да сторя за теб нещо лудо.
И няма за теб да се правя на шут.
Не искам да чакам и някакво чудо.
Защото обичам и без да съм луд.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me