uFeel.me
Някак
Автор: nella_gold,  17 март 2012 г. в 07:37 ч.
прочити: 214

Ще се завръщам във съня ти -

много тиха. И често даже,

някак без покана...

Не питам искаш ли ме,

просто ще ме има...

Във твоя сън тъй дълго

ще оставам.

 

Ще се завръщам често -

във съня ти - недолюбвана...

Ще те пилея като пясък

между пръстите.

В очите ти ще спирам,

непринудена, и ще ги пия...

Тъжно плакали.

 

Ще се завръщам във съня ти,

често непростена...

Ще те разсипвам -

както вятъра дъждовни капки.

А ти ще се спотайваш

нейде под капчуците,

притихнал просто,

в тягостно  нечакане.

 

(А аз тъй дълго ще будувам,

в теб...  неискана...)

 

Ще се завръщам много тиха...

Във съня ти. И ще разпалвам

огън във душата ти.

Какво от туй, че мен не си ме чакал?!

Какво като не си ме искал?! Някога...

Пожарите все лумват,

неочаквано...

Изпепеляват ненадейно, някак...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me