uFeel.me
Някак си..............
Автор: ve_si_to,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 221
Някак си горчива се оказа любовта,
Някак си зловеща........
Някак си сама!!!
Толкова горчива,толкова сама...
Някак си изгубена в тишина!
Някак си зловеща,тъмна и сама...
Толкова далечна от твоята душа!
Някак си горчива се оказа любовта,
Някак си зловеща........
Някак си сама!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me