uFeel.me
Някак си да те забравя
Автор: krasinka,  27 февруари 2012 г. в 18:24 ч.
прочити: 274
До дъно ще изпия чашата горчива.
Да... знам, че после ще боли.
Била съм някога щастлива.
Тъжна съм сега... Уви!

Ти погуби любовта ми кротка.
Силно нарания и си тръгна
със забързана походка.
Даже и сърцето ми изтръгна.

Сега лекувам раните си тежки.
Опитвам на крака да си изправя.
Поука вземам от своите грешки
и се мъча някак си да те забравя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me