uFeel.me
Някъде далече в мрака
Автор: Amenscha,  9 юни 2010 г. в 23:32 ч.
прочити: 458
Някъде далече в мрака нежна музика звучи.
Две ръце се търсят жадно, отмалели от мечти.
А очите, ослепели са ненужни в този час
и душите са се слели-няма „мен”, а само „нас”.
 
Две тела едно до друго се въртят във танц красив,
а сърцата лудо бият в ритъм страстен, див и жив.
Устни – разтопена лава, няма да се разделят.
Длани – галеща наслада по извивките пълзят.
 
А нощта си тръгва бавно и драперии от мрак
бавно, плавно се разнасят – утре те ще дойдат пак.
И под тяхната завеса, в топлината на нощта,
две тела в едно ще слеем, преоткрили любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me