uFeel.me
Нужен си ми
Автор: polq_vr,  10 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 667
Нуждая се от теб сега,
нуждая се по всяко време,
ти за мен си като въздух и вода,
ти си моята вечна светлина.
Твоята усмивка е за мене радостта,
а целувката ти нежна-
е като сбъдната мечта.
Нужен си ми за да живея,
да се боря и за теб да пея,
ти си моето спасение
и зашеметяващо вълнение.
Като без въздух и вода
НУЖЕН СИ МИ ТИ СЕГА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me