uFeel.me
*Нуждая се*
Автор: mechtaq_za_teb,  1 септември 2008 г. в 07:53 ч.
прочити: 480
Понякога имам нужда от просто един поглед.
От едни дълбоко искрящи очи.
Да усетя прилив на силна надежда,
че може би утре вече няма да боли!

Понякога имам нужда от някакъв допир
нежен, но даряващ топлина!
Да зная, че има някой до мене,
който е тук и в радост и във тъга!

Понякога имам нужда от думи,
Не много, а просто две!
За да зная, че утре има смисъл да дойде,
нуждая се от едно кратко обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me