uFeel.me
Нуждая се от теб...
Автор: eva1igrata,  4 август 2009 г. в 23:15 ч.
прочити: 805

Изгаряш ме...
с погледа си парещ,
докосваш ме...
с очите си ме галиш,
събличаш ме...
и пак с очите палиш.
Жадувам те...
и глас крещи в душата,
сънувам те...
в съня усещам свободата,
без теб...
умирам бавно, в самота,
без теб...
не виждам светлина.
Нуждая се от теб...
от твоя глас,
нуждая се...
от мисълта за нас,
и моля се...
с ръце да ме докосваш,
копнея...
с устните си да целуваш,
и търся те...
а тебе пак те няма...
Чакам те...
за малко само да сме двама.
Нуждая се...
от твоето присъствие,
и тъжна съм...
от твоето отсъствие.
Разтапям се...
когато знам, че мислиш си за мен,
разкъсвам се...
когато чакаш ме и нощ, и ден.
Обичай ме...
едно зрънце любов ми дай,
обичай ме...
всичките мечти за теб са, знай...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me