uFeel.me
Нож
Автор: pepe_jeans`f,  12 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 296
Сякаш нож сърцето ми раздира,
непосилно болката да победи.
Защо ли в него ти живееш,
вземи го по-добре го изтръгни.
Когато теб те няма
нещо липсва в моя ден.
Светлината на нощта изгрява
щом заспя и ти си с мен.
Миг без теб-живот без думи,
свят изпълнен с нищета...
Всичко е една измама
нарисувана от любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me