uFeel.me
Новолунна Обич
Автор: mt46,  8 октомври 2012 г. в 21:32 ч.
прочити: 344
Ела! И да заминем там, където
Земята се целува със Небето!...
Далече и високо във Всемира,
където болки и тъги умират...

И новолунна Обич да заченем -
над бездни безнадеждни от безвремие...
Ела! И да се любим! Без въпроси...
Звездите само ще ни бъдат гости...

Марин Тачков
6-8 октомври 2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me