uFeel.me
Ново начало
Автор: strelow,  12 юни 2012 г. в 20:42 ч.
прочити: 547
Звездата изгоряла  в простора,
откъсва се и стрелва в мечтите,
любов горяла нявга в битието,
остава си завинаги в сърцето.

Задава се Зорницата голяма,
изпълнена с огън топлина,
тя идва да дарява ни надежда,
и пътя да показва на мечтите.

Ще мога ли да имам пак мечти?
Ще мога ли давам и надежда?
Ще мога ли да имам пак любов?
Ще мога ли да дишам пак без тебе.

Ще мога знам! И няма да е лесно!
Ще дам любов и обич ще получа!
Ще дам сърце си както мога сам!
Ще бъда там макар в сърце със тебе!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me