uFeel.me
Нова любов
Автор: Belieber,  18 август 2011 г. в 12:57 ч.
прочити: 213
Новата любов
заслепява моя небосвод!
Дали отново ще съм наранена,
или пък това принцът мой е?
 
Принцът, сън сънуван,
облян във слънчеви лъчи.
Слънчева усмивка има
и зарежда моите очи!
 
Любовта казват е игра,
но дали със теб ще полетя?
Прегърната от твоята слънчева душа?!
 
Иска ми се това да бъде
краят на моите страдания,
сега и във теб да открия
любовта! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me