uFeel.me
Нова любов
Автор: diana199406,  14 юни 2011 г. в 22:16 ч.
прочити: 343
И ето нов ден дойде.
Изправям се,

изтърсвам пак ужулените колене.

Загърбвам миналото и
започвам отначало

и тръгвам аз към теб направо.



Какво ли не, аз преживях.
Падах, ставах, но не спрях.
Загубих те,
но осъзнах,
че ти отдавна не си моя свят.



И хвърлих се в една нова любов,
обикнах го, светът ми стана нов.
Без него аз не съм щастлива,
а той обича ме
и това ми стига.

Не вярвах аз,
че съм способна отново да обичам,
не вярвах,
но ето пак ония силни думи мога да изричам.
Обичам те! Не знаеш колко силно.
Обичай ме! Другото пред нашата любов е непосилно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me