uFeel.me
Нов живот
Автор: korina73,  27 август 2008 г. в 15:42 ч.
прочити: 333
Ако един ден -
моите мечти са различни от твоите....
Ако някога -
други пътища аз сънувам.
Ако спре да трепери Вселената -
Моята...
- при твоето чакано идване.
И ако заспивам спокойно през нощите...
То тогава Е свършило времето
на безсъние и невъзможно обичане.
И ще е почнало своевременно
моето ново възраждане...
Със желание за Живот!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me