uFeel.me
Нощта във теб
Автор: juliet007,  3 април 2011 г. в 05:05 ч.
прочити: 387
                 Ще дойда да разкъсам в теб нощта,
                 със всичките й демони и сенки,
                 обсебили душата ти, съня,
                 и мислите за мене неизбежни.

                 Ръцете ми навярно ще кървят,
                 лицето ми от болка ще се свива,
                 но аз ще вдъхна в тебе светлина,
                 макар и след това да си отида.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me