uFeel.me
Нощта в която нацъфтяха перуники
Автор: Andromaha,  3 май 2010 г. в 20:37 ч.
прочити: 714
Набрала съм ти диви перуники
от дива нощ в която си ме търсил,
а аз в съня си съм те викала
да дойдеш и да ме прегърнеш

Набрала съм ти диви перуники,

все още мокри, недопили си росата,
събудих се... отново ничия,
рояк изгубени целувки из тревата.

Набрала съм ти диви перуники,
накъсани ги хвърлих във реката,
запалиха се сухите тръстики...
на диви перуники с аромата

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me