uFeel.me
Нощта ми напомня за теб
Автор: dizel4eto__f,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 471
Нощта се спуска....и ми напомня за теб.
Виждам очите и устните,с които мълвеше "обичам те".
Всичко е илюзия!НИМА?!Къде си ти моя любов?
Отиде си,или открадна те нощта?
Сърцето ми се моли за капчица любов,и търся те насред
звездите.....моя изстрадана любов.
Знам,че ме гледаш от горе и протягаш ръка,
ала не мога да я стигна,та нали любовта ми е само звезда!!!
Моля се само да не свършва нощта.Искам да те гледам
вечно и от светлината ти да изгоря.
Ще усетя болка силна,ала болката на любовта.
Може би не ще отворя вече устни,
с които пред тебе да шептя.
Може би с очите си не ще прогледна,
сърцето в болка ще гори.
Душата си на пепел ще направя,
за да стана част от небесните звезди......
НОЩТА СЕ СПУСКА ...И МИ НАПОМНЯ ЗА ТЕБ...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me