uFeel.me
Нощният дъжд...
Автор: мариники,  5 октомври 2011 г. в 11:57 ч.
прочити: 527
Сгушено
в тихата песен дъждовна,
усещане тъжно
наднича в прозореца,
думите кротко се нижат
и пак по стъклото
рисуват безсъници.

В тъмното
спомен забравен сълзи,
пак в очакване
с теб да ме срещне,
под пръстите тихо проплакват
клавишите, болката скрили
изстрадана в стихове.

Нощният дъжд
на перваза заспива, съня
уморен приютил,
а посипва с позлата нощта
на сбогуване
мислите есенно-тъжни
осъмнали с мен…



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me