uFeel.me
Нощни очи
Автор: bizcocho,  16 март 2010 г. в 21:22 ч.
прочити: 668
В очите ти е нарисувана нощта,
искрици смях са звездното и\' тяло,
гравитацията губи се, летя
към вълшебното им нощно наметало.
 
На музиката звуците космични,
с очите, взрени в твоите, ги чувам,
притихвам в сянката на миглите обични
и влюбена във твойта нощ и\' се любувам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me