uFeel.me
Нощем с белите коне
Автор: rynsuid,  28 ноември 2009 г. в 14:39 ч.
прочити: 459
Нощем с белите коне препускай весело сърце,
към свободата ти препускай и юздите не отпускай,
че свободата трудно се печели,
а без нея щастие не ще намериш.

Нощем с белите коне препускаш с разперени ръце
към зората ти препускай и юздите не отпускай,
препускай с влюбено сърце, че живота си тече,
а без него любовта не ще намериш.

Нощем с белите коне препускай, огнено сърце
с вяра в утрешният ден, че отново ще си ти до мен
и знай, че възраст няма за това да бъдеш влюбена жена.

Нощем с белите коне препускай с надежда в твоето сърце
към мечтите ти препускай и юздите не отпускай
и сила от мене почерпи, целувка искрена на устните ти
да гори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me