uFeel.me
Нощем когато...
Автор: мариники,  26 декември 2008 г. в 16:30 ч.
прочити: 576
Гласът
на луната...
с нишки от злато
заплита
сънища леки
сънища
топли и нежни...

по лунна
пътека
в мрака рисувана
притичва
нощта
в тихи стъпки
на кошута...

нечий
прозорец
тъжно будува
потънал
в безсъници
утрото светло
сънува...

повей
от мисли
тихо запява...
с мелодия
нежна...
песен любовна
за двама...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me