uFeel.me
Нощ
Автор: beibi,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 516
Нощ се спуска над града
безмилостна ще е пак тя.
Звездите ли да призова
луната ли да прикова.

Нощта безумна е за мен,
о как жадувам ти да си до мен.
Нощта в която ти ме покори
и в свойте обятия ме приюти.

Седя и гледам аз в ноща
твоята звезда къде ли е тя сега,
ще ме огрее ли и мен в ноща.
О безумна ще е тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me